påbörja packningen

Det är ju bara 3 veckor kvar tills vi får nycklarna till huset, så jag har börjat packa så smått. Vi hade tack och lov 6 flyttkartonger nere i källaren som jag påbörjade packningen med igår. Jag började med Eileens rum eftersom hon ändå inte använder det ännu. Så då börjar vi packa ner där för att sen förvara alla saker där inne.
 
Det som jag lyckades packa ner igår var:
• Eileens kläder som inte kommer användas innan flytten.
• Eileens böcker, leksaker, tavlor och allt annat som fanns på hyllan.
• Sällskapsspel
• Speltidningar (jag fyllde en hel kartong och ändå fick inte alla plats)
• Tv-spel (jag fyllde två kartongen och då var det bara hälften som fick plats)
 
 
Vi får ut på flyttkartongsjakt i veckan. Vi har ändå en del saker kvar som ska packas ner och så lite tid, haha. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att packa ner grejer och flytta, men när man väl flyttat och ska packa upp blir det roligare. Att få forma sitt nya hem ♥

besikta lägenheten

Idag ska vi besikta lägenheten. Vi sa upp vår lägenhet förra veckan och har tre månaders uppsägningstid. Men vi har sagt till Svedalahem att om någon vill flytta in tidigare så får dem gärna göra det. Vi kommer ju flytta alla våra saker v.49 och sen ska vi bara flyttstäda lägenheten. Efter det är det fritt fram att flytta in.
 
Med tanken på den bostadsbrist vi har här i Svedala så tror jag inte det kommer vara några problem. Möjligtvis att dem som får lägenheten kanske inte vill flytta förrän i januari, men jag tror iallafall inte att vi kommer stå med dubbla hyror alla tre månader. Vi får helt enkelt se och hålla tummarna på det bästa möjliga.
 
 

handpenningen är betald

Igår var vi på möte med banken. Det är mycket information man ska få innan det är dags att flytta till hus. Tack och lov så fick vi fantastiskt bra information av vår bankkvinna igår och vi betalade in handpenningen.. Vi gick även igenom lånet och hur vi ska lägga upp det osv. Det är mycket innan man flyttar till hus...
 
Som sagt så är handpenningen på huset betald så nu väntar vi bara på att få nycklarna, 23 dagar kvar..!