1890

I love you.
Tack för att du står ut med mig.
Jag är inte den lättaste att leva med alltid.
Du och Kaneda är mitt allt.
Min lilla familj. 

Pass 157: Gym

                              
Efter ett dagspass på jobb (7-15) blev det en tripp till Hälsofabriken för att gymma med Idaa och Emmely. Motavationen var ungerfär noll. Jag har ont i kroppen (värst i ben och rumpa) efter gårdagens bodypump, men jag lyckades ändå komma iväg och träna. Ben och rumpa fick dock vila, haha.
Det är inte kul med gym, men det bli en aning lättare när man tränar med sina fina vänner. Jag är så imponerade över hur grymma dem är. Riktiga kämpar. All kärlek till er ♥

Pass 156: Bodypump

Jepp, efter 3-4 månader vågade jag mig tillbaka till bodypumpen. Marie pushade mig lite och det gjorde hon minsann rätt i. Det var release 99 som kördes idag (nya releasen) och den var faktiskt bra. Mycket bättre än releasen jag testade på sist..97 eller 98, haha!
Det ska bli jäkligt intressant att se hur träningsvärken är imorgon. Efter passet kändes det som mina ben och rumpmuskler ville hoppa ur kroppen.
Nu blir det en dusch och sen blir det ett (kanske två) avsnitt av Game of Thrones. Vi är snart ikapp alla andra. Tror vi har två/tre avsnitt kvar på säsong fem, sen jäklar i det är det dags för säsong sex som alla snackat så fruktansvärt gott om (och ja, jag har tyvärr blivit väldigt spoilad).