Supernaturalmys

Är man ledig imorgon får man passa på att njuta framför en av sina favorit serier innan det är dags att sova. Ikväll blir det några avsnitt av Supernatural. You gotta love Sam, Dean and Castiel 💜

Pass 208-209: Spinning & Bodypump

Fy fan vad jag älskar min träning och folket på Rehab. De ger en så mycket energi. Trots min trötta kropp så gick träningen skitbra. Mycket bättre än vad jag trodde. Jag höjde t.o.m vikterna på Bodypumpen. Nu är jag ingen hulk men minsta lilla ökning gör mig så glad. Whoop! Whoop!
 
Imorgon blir det ingen träning för mig då jag ska ge blod ( = man får inte träna efteråt). Men jag och Carro ska ta en powerwalk innan jag ska till blodbussen så lite motion ska fläsket få. Sen blir det eventuellt en promenad med bästis på kvällen. Måste ha min dos av Jocke!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag luktar skosula efter dessa två passen, haha.
 
 

Dubbla träningspass

Jag ska alldeles strax slänga på mig träningskläderna och bege mig till Rehab för dubbla träningspass. Kroppen är lite trött idag men den ska nog kunna gå och väcka till liv med hjälp av Spinning och Bodypump. Jag tänkte även att jag skulle ta en stund i solen innan. Då kan jag även passa på att ta en powernap, haha.