Pass 53: Axlar, Triceps & Bål

Ikväll återförenades jag och min vapendragare. En härlig timme på gymmet där våra axlar, triceps och bål fick plågas. Det är helt sjukt vad mycket roligare träningen blir med Marie vid min sida. Det är precis som hon ger mig extra energi och jag orkar så mycket mer .
 
Det blev ett grymt pass. Imorgon kör vi igen. Whoop! Whoop!
 
 Haha! Vilken snygg fejkbild. Hon ser inte så lycklig ut när vi tar dem rätta vikterna

Pass 52: Powerwalk/Intervaller

Det har varit tyst från mig idag. Tur min man uppdaterat ett inlägg så ni haft något litet att läsa Jag har varit ledig idag och fram till fyra i eftermiddags gjorde jag inte så mycket nytta. Jag låg på soffan och spelade Bloons Tower Defense 4 (ett perfekt spel att ha på flyget..tröttnar aldrig).
 
Efter fyra kände jag att det var dags för en powerwalk (som senare blev intervallträning). Vädret har varit underbart idag så jag tog min vanliga powerwalk och sen de 3 sista kilometerna körde jag intervallträning. Mitt i allt ringde svärmor. De höll på att grilla och bjöd hem mig på mat, de är så underbara ♥ Även Lily, Åse och Joachim var där. Hela familjen samlad (minus Mikael och A som jobbar).
 
Det blev iallafall en härlig runda. Jag har saknat mina runder. Vilken tur att våren har kommit till Skåne så man kan komma ut mer utan att frysa ihjäl, hehe.
 
Hoppas på att komma ut på en liknade runda senare i veckan också..

Även jag är taggad!

Mellan slipning, svarvning, brottning och gubbasnacket på jubb så passar jag på att ta fram mina läroböcker. Man glömmer snabbt så jag får ta det så lugnt och börja med grunderna igen. Det va ändå en del år sedan nu som jag pluggade lite japanska. Jag kan knappt fatta att det är mindre än en vecka tills man är uppe iluften nu! Det börjar kännas. Det börjar kännas riktigt bra ^^/AnDrÉ