thirty seconds to mars

Förra helgen var jag iväg och kollade på Thirty Seconds To Mars i Köpenhamn tillsammans med Kinga och Cissi. En konsert som varit så efterlängtad sen vi fixade biljetterna någon gång förra året, haha.
 
Något som var extremt kul var när jag satt på tåget in till Malmö. Då skrev Frans till mig, en vän som jag gick gymnasiet med (vi hade inte träffats på typ 8 år). Han frågade om jag satt på tåget (han skulle på samma konsert), och jag svarade att jag precis hoppat på, och om han också satt på det tåget. Då svarade han att han satt i sätet bredvid, haha. Jag satt helt i min egna värld så jag hade helt missat honom. Vilken tur att han såg mig! Det slutade med att Frans och hans fina fru Anne-Sophie hakade på oss. Vilket var supertrevligt 💜
 
 
När vi kom in till Köpenhamn så tog vi bussen till Christiania för att käka. Jag har aldrig varit där, men hört mycket om stället. B.la att det ska vara väldigt vackert där, och det kan jag intyga. Tyvärr fick man inte fota så mycket inne i själva Christiania. Ni får helt enkelt lita på mina ord.
 
 
 
 
 
Inne i Christiania hittade vi en restaurang som serverade sjukt goda burgare och pommes. Så det fick bli vårt stopp innan vi promenerade vidare till TAP1 där konserten var.
 
 
 
Stället de spelade på låg ca 20 minuter från Christiania så det var perfekt, och vädret var underbart så det var skönt att promenera så mycket som vi gjorde.
 
 
 
När vi kom till TAP1 så kollade vi in all merch, men denna gången fanns det inte så roliga saker. Så jag köpte ett paket armband så delade jag, Kinga och Cissi på det. Ett fint minne från en underbar konsert.
 
Vi lyckades även få bra platser ganska så nära scenen. Jag och Anne-Sophie hamnade längre och längre in i publiken ju längre konserten gick. Men det var bra platser. Fram tills tre fulla danskar ställde sig framför en och stod i vägen. Tack och lov så skuttade dem vidare senare. 
 
 
 
Vad tyckte jag om konserten då? Något som jag störde mig lite på va val av lokal. Det var bara ståplatser, vilket mina fötter inte gillade, då jag valde att ha lite högre klackar den kvällen = ont i fötterna. Sen så stod det på biljetten att konserten skulle börja 20, men de kom inte ut på scen förrän 21. 
 
 
MEN DET VAR SÅ VÄRT VÄNTAN OCH LEDSNA FÖTTER! Konserten var så jäkla bra. Det var en bra blandning av gamla och nya låtar, och trycket var fantastiskt. De körde i ca 2 timmar men det kändes inte som 2 timmar. Kvällen susade förbi så snabbt och, ja, det var bara så jävla bra. Kommer dem tillbaka så ska jag definitivt se dem igen. Förhoppningsvis tillsammans med samma härliga gäng 💜
 
 

 

#torsdagskärlek

Vilken fantastisk torsdag det varit. Först och främst så har vädret varit underbart. Vi vaknade till en strålande sol och klarblå himmel. Som högst har tempraturen varit uppe i 21 grader. U N D E R B A R T !
 
Mamma kom vid 10-tiden och då passade André och jag på att ta på oss våra inlines och rulla till djurbutiken för att köpa ett koppel till Kaneda. Vi vill gärna kunna ha terassdörren öppen utan att han sticker. När vi köpt hans koppel så rullade vi hem igen. Det blev en runda på ca 1 timme och en svettfest utan dess like.
 
 
Sen vid 13-tiden promenerade vi ner till stationen för att möta upp  fina Elin! Vi var bästa vänner i gymnasiet men sen så tappade vi kontakten, och har inte setts på ca 6 (!) år. Men för någon vecka sen så hade hon drömt om mig, och då skrev hon till mig, och då bestämde vi för att träffas. 
 
Det var så himla kul att ses igen. När det gått så lång tid så är man ändå rädd att saker och ting förändrats, men det var precis som förr. Det gick att snacka på som vanligt, skämta och bara ha kul. Precis som det ska vara när man träffar en fin fin vän. Jag längtar redan tills nästa gång vi ska ses 💜
 
Elin & Eileen 💜
 
Vid 17-tiden åkte Elin hem och då promenerade jag ner i byn för att träffa Emmely en stund. Dock så hade jag en gnällig tjej i vagnen som ville hem. Vi har varit ute väldigt mycket idag så hon var väl trött på att åka vagn, haha. 
 
När vi kom hem så kopplade jag på kopplet på Kaneda så han fick gå ut på baksidan och njuta av det fina vädret. Han var ute i nästan en timme. Det är så gott att se han njuta.
 
 
Sen har det blivit en lugn kväll för oss. Trots att Eileen inte vilat så mycket under dagen så ville hon inte sova vid sin vanliga tid (18-19), utan hon skulle vara uppe med mamma till 20.15! Hon är så go, min lilla tjej 💜

tre dagar kvar

 
 
Om tre dagar ska jag äntligen få se Thirty Seconds To Mars igen. Tillsammans med min partner in concert, K 💜 Jag har ingen aning om hur vi hittar till stället dem ska uppträda på, men det löser sig på lördag, haha.
 
Jag har inte lyssnat allt för mycket på deras nya album, mer än typ tre låtar. Walk on Water är fortfarande en given favorit. Den kommer vara sjukt mäktig live. Jag gillar även låten här ovanför skarpt. Jag får se om jag hinner lyssna in albumet innan lördag. Annars får jag uppleva låtarna på det absoluta bästa sättet, live.