Pass 196: Gym

Jag lyckades komma iväg till gymmet efter jobbet, men det var med tunga steg, haha. Det blev iallafall 25 minuter styrka (fokus på ben och rumpa) och sen 20 minuter intervaller på löpbandet. Jag älskar verkligen att träna konditon. Spinning är ett av mina favoritpass med även att löpträna är kul. Det är så skönt.
 
Jag känner dock att jag måste få in mer styrka i min träning. Så nu tänkte jag att jag ska försöka mig på att komma iväg till stationsfys-passen (cirkelträning). Då får hela kroppen sig en omgång. Sen ska jag försöka komma iväg till gymmet oftare. Man kanske ska sikta lågt, komma iväg iallafall en gång i veckan. Det borde inte vara några problem. 
 
 
 

Time for work + workout

Sista augusti idag, och jag går på och jobbar mina sista dagar som timvikarie (känns helt sjukt). På måndag börjar jag på MITT EGNA SCHEMA och det ska bli så himla härligt. Allt kommer bli så mycket lättare att planera och hitta på grejer nu när man vet hur man jobbar. Alltid.
 
Idag har jag ett 7.00 - 15.00-pass och efter jobbet tänkte jag faktiskt promenera bort till gymmet. Jag MÅSTE hitta tillbaka till gymmet. Jag tycker om det egentligen. Jag måste få en push och hitta en rutin, vilket inte alltid är det lättaste. Men jag tänkte att om jag jobbar i mina träningskläder och har med träningsväskan till jobb så har jag absolut inga ursäkter att inte komma iväg och träna, haha. Nu måste jag sticka! Ha en fin dag ♥
 
 
 
 

Ifall ni undrar vad jag gör..

 
Hur fantastiskt är det inte att vara ledig samma dag som Resident Evil 4 släpps till Xbox one och Playstation 4? Jag håller på att tanka ner det till Xbox One nu. Sen är resten av kvällen räddad. Ett av mina absoluta favorit spel ska spelas igenom igen. Jag kommer dock inte hinna klart med det ikväll, men jag ska iallafall påbörja det.
 
Vad har jag annars gjort idag? Så lite som möjligt faktiskt. Som sagt så har jag varit ledig idag och har kunnat slappna av ordentligt = man märker hur trött man är i kroppen. Så jag har vilodag från exakt allt. Det enda jag fixat idag är lite ärenden i byn som lämnat in klänningen jag ska ha på dopet till skräddaren (den behövdes sys upp), bokat tid för fotbehandling till både mig och André och sen handlat. 
 
Nu ska jag laga mat och sen blir det en trevlig stund framför tvn och Resident Evil 4 ♥