2 weeks

 
Idag blir Eileen 2 veckor. Tänk att hon redan har funnits hos oss i 2 veckor. Det känns som hon alltid funnits här hos oss. Hon är liksom den sista pusselbiten som kom på plats och gjorde vår familj komplett ♥
 
Igår var vi på BVC och hon växer på bra (lika bra som påsarna under mina ögon, haha). På en vecka har hon gått upp 230g (nu väger hon nästan lika mycket som när hon föddes) och det är vi väldigt nöjda med. Hon är ju ett litet matvrak så vi var direkt inte oroliga över vikten, hehe. Allt det andra som barnmorskan kollade igenom såg också väldigt bra ut, och vi fick lite nya tips som vi tar med oss. Nästa besök är på tisdag.

10 dagar

Att kvinnokroppen är fantastisk det kan vi alla vara överrens om. Här nedanför ser ni två bilder på mig som är tagna 10 dagar efter varandra. Jag vet inte riktigt hur mycket jag gått ner sen förlossningen men det är runt 10kg om inte mer. Jag har direkt inte brytt mig om att väga mig men man ser en bra skillnad.
 
Jag trodde att jag skulle känna att jag vill bli av med alla kilon och komma igång med träningen snabbt efter förlossningen, men jag känner inte att jag behöver skynda på den processen. Kroppen tar hand om det mesta själv och sen om ca 6-8 veckor kan jag eventuellt börja komma igång med träningen ordentligt igen. Nu räcker det med barnvagnspromenader och amning, haha.
 
2017-09-10
 
2017-09-20

besök ute hos morfar

Livet är bra underbart nu. Vi njuter för fullt av vår lilla tjej som redan är 11 dagar gammal ♥
 
Det har varit fullt upp sen vi kom hem från BB. Vi har haft besök och varit iväg och hälsat på folk som vill träffa Eileen (man är inte den populära i familjen längre direkt...). Igår blev det b.la en tur ut till pappa där även min syster och min systerson (som är 10 veckor äldre än Eileen) befann sig. Det var första gången de träffade Eileen (minus pappa som träffade henne förra helgen). Det var en mysig dag ute på gården med en del av familjen samlad. Jag tror även att pappa njöt en del av att ha sina barn och barnbarn på besök.
 
Eileen och morfar (älskar hennes minspel, haha)
 
morfar hade köpt en spjälsäng som barnbarnen kan dela på och vars en mysig filt.
 
första gången hon åkte bil sen hemfärden från ystad. hon sov gott hela vägen ♥
 
Som ni kanske förstår så kommer bloggen nog ändra lite inriktning och handla mycket om familjelivet och allt som hör till. Hoppas ni ändå vill stanna kvar och följa med oss på denna resan. Jag kommer som sagt inte uppdatera lika duktigt som förr men ett inlägg då och då kommer komma upp. Promise!