min onsdag

Det har varit en ganska så fullspäckad onsdag för min del. Men det har varit en förbaskat bra onsdag, och nu ska jag slänga mig på soffan med gott samvete.

Heldagsmöte med jobb.

Jag startade dagen med heldagsmöte med jobbet. Från 9.00 till 16.00. Dagens möte var riktigt intressant och...trevligt. Jag var lite orolig över hur man skulle må (trött i huvudet b.la) och om jag skulle orka hålla mig vaken, haha. Men det var väldigt intressant idag och vi gick igenom många bra punkter.

En stor klapp på axeln till mig som dessutom lät bli att röra den stora godisskålen på bordet och hoppade över kakan till fikan. 

Bodypump.

Efter mötet hann jag hem om och käka en skål med gröt innan det var dags att slänga på sig träningskläderna och bege sig till träningen. 

Jag hade inte bokat något pass men kände att jag ändå hade energi kvar och bestämde mig då för att köra bodypump. Det var skönt, och idag vågade jag ha lite tyngre vikter än förra gången eftersom jag visste hur passet var upplagt.

Ändå en bra onsdag. Jag är nöjd. Nu ska jag göra mig en kopp te och slänga mig på soffan framför Netflix. 

inkräktar-jens

Jag hann inte mer än att komma hem från jobbet innan inkräktarkatten Jens var på besök. Kaneda blev förbannad och hoppad mot dörren, upp på fönsterbrädan och ner igen. Ingen ska komma och störa hans familj ♥
 
 
 
Något som dock gjorde mig ledsen var att Jens (som vi döpt han till) inte har något halsband. Jag hoppas verkligen att han har ett hem. Han ser välmående ut, men det gör ändå extra ont i mig när jag träffar på en katt som inte har ett halsband. Nästa gång får jag ställa ut lite mat till honom.

mysig stund hos pappa

 
Det blev en mysig stund ute hos pappa. Inte så lång tråkigt nog, men pappa skulle iväg på jobb och jag ska strax iväg och jobba jag med. Vi fick iallafall lunchat tillsammans och Eileen fick busa lite med morfar innan det var dags att åka hem igen. Vi hoppas på att vi hinner ses minst en gång till innan han åker till Indien nästa månad.
 
Nu har mamma kommit och ska passa Eileen i några timmar så jag kan jobba lite extra. Man tackar inte nej till några timmar extra. Det blir plånboken glad för, haha. Nu ska jag pussa min dotter hej då och sticka till jobb.