beställt japan crate

 
Jag har haft ett uppehåll på Japan Crate i ca 3 månader nu. Det är en sjukt rolig box, men det blev för bra att ha den varje månad. Så nu väljer jag bara att ta den någon gång då och då, beroende på vad det är för tema.
 
Aprils Japan Crate kunde jag bara inte låta bli att beställa. Det är Hanami-tema. Det ska bli så kul att se vad de kommer fylla boxen med. De har lovat att det är grejer som passar perfekt för just en hanami-picknik. Woho!

kusinmys

Igår kom Lily på besök. Hon ville hälsa på Eileen och herregud vad söta dem var tillsammans. Mitt mammahjärta smälte när de låg upp i Eileens rum och skrattade tillsammans. 
 
 
 
Alltså hur söta är de inte? Lily blev så ledsen när hon skulle hem. Men ikväll när vi ringde till henne blev hon superglad. Hon ska komma till oss imorgon efter hon varit på förskolan, så ska hon spendera natten här. Det kommer bli en massa lek, bus & mys. Det är första gången hon sover över hos oss. Det ska bli spännande.

hoppgunga & träna på att krypa

I helgen så lossnade det äntligen för Eileen. Nu rullar hon över från rygg till mage typ hela tiden. Det har hänt ett fåtal gånger att hon rullat över innan, men nu kan man knappt lämna henne för hon rullar över hela tiden. Man ser även hur hon försöker få kontroll på benen och hur hon så gärna vill ta sig framåt. Det går dock inte lika bra på den fronten, men hon kämpar på ♥
 
 
 
Idag plockade jag även fram hoppgungan. Den har vi inte testat förrän idag och det var väldigt lyckats. Nu visar hon lite mer tecken på att hon vill stå på fötterna och hon är även stark i benen, så nu kan vi leka mer med hoppgungan. Till en början var hon väldigt skeptiskt men sen var det kul. Vi testade bara i några minuter nu första gången, en stund varje dag kommer nog göra susen.
 
 
Det är helt sjukt vad vår lilla tjej har växt. Snart är hon ett halvår. G A L E T !