28 år

 
Förra året firade jag min födelsedag i Tokyo med mina tre favoriter (Eileen låg ju faktiskt i magen 💜). I år firar jag min födelsedag på jobbet. Livet mina vänner. Well, grattis till mig!
 
Ps. Vaknade faktiskt på ett helt fantastiskt sätt idag. Min fina man och älskade dotter sjöng för mig och gav mig en födelsedagspresent. Inte helt pjåkigt faktiskt. Tack mina fina. Jag älskar er!

beställt japan crate

 
Jag har haft ett uppehåll på Japan Crate i ca 3 månader nu. Det är en sjukt rolig box, men det blev för bra att ha den varje månad. Så nu väljer jag bara att ta den någon gång då och då, beroende på vad det är för tema.
 
Aprils Japan Crate kunde jag bara inte låta bli att beställa. Det är Hanami-tema. Det ska bli så kul att se vad de kommer fylla boxen med. De har lovat att det är grejer som passar perfekt för just en hanami-picknik. Woho!

kusinmys

Igår kom Lily på besök. Hon ville hälsa på Eileen och herregud vad söta dem var tillsammans. Mitt mammahjärta smälte när de låg upp i Eileens rum och skrattade tillsammans. 
 
 
 
Alltså hur söta är de inte? Lily blev så ledsen när hon skulle hem. Men ikväll när vi ringde till henne blev hon superglad. Hon ska komma till oss imorgon efter hon varit på förskolan, så ska hon spendera natten här. Det kommer bli en massa lek, bus & mys. Det är första gången hon sover över hos oss. Det ska bli spännande.