ActiveRadioGamer - Sarah Sjöstedt Gästar

Här kommer det efterlängtande avsnittet från Activeradiogamer som André och jag medverkade i. Vi snackar tv-spel (dööh) och massa annat skit. Man märker att vi hade det sjukt roligt under sändningen då vi fular oss väldigt mycket i mellan åt. Men det är så det ska vara. Kommentera gärna vad ni tycker.
 
Ps. jag var nervös i början vilket man hör, haha. 
 
 
Glöm inte att lyssna på Activeradiogamer varje torsdag på Radio Active 103,9 (Ystad) eller genom appen. De är superroliga att lyssna på och bjuder mycket på sig själv. Ett radioprogram helt i min smak!

Träning in i det sista

Woah, äntligen kan jag pusta ut. Denna dagen har verkligen gått i ett, men det har varit en fantastiskt rolig och händelserik dag, som avslutades med ett riktigt tufft träningspass: Boxning.
 
Vi var udda antal på kvällens boxning = jag hade instruktören som patner = jag körde dubbel av allt. När man kör två och två så bytar man efter varje set (en håller mittsar och den andra slår/sparkar) men idag kunde inte vår instruktör träna så jag fick köra för oss båda. Det är snart två timmar sen träningen sluta och jag är fortfarande smått skakig i händerna, haha. Snacka om att jag kommer ha en go träningsvärk imorgon ♥
 
Jag bara älskar boxningen. Jag älskar att jag hittat tillbaka. Denna gången ska jag inte tappa det.
 
 

New earrings

 
Det var inte mycket som fick följa med hem efter Comic Con (trots att jag hade kunnat handla typ allt). Dessa örhängena kunde jag bara inte motstå. Pokebollar! Jag gillar dem väldigt, väldigt mycket ♥
 
Förutom dessa så fick jag ett South Park-nyckelband efter jag spelat deras demo och jag fick även ett Final Fantasy XV trading card som någon snubbe delade ut. Och det var det jag fick med mig. Jag fastnade dock för en pokémon jultröja, men hejdade mig i sista sekunden (vilket jag ångrar nu..vill ha!).