God morgon tisdag

Det är skönt när man vaknar en minut innan klockan ringer. Det känns lite som en seger. Typ "jag hann vakna innan dig ditt as".

Om 10 minuter är det dags att gå till jobbet. Idag jobbar jag 7.00 - 14.30. Sen håller jag ledigt till torsdag.

Hoppas ni får en fin dag.

Härlig kväll på jobb

Det känns verkligen helt underbart att vara tillbaka på jobb. Min ledighet gjorde verkligen susen. Ikväll jobbade jag med en ny vikarie som ska gå på ett långvik (= vi jobbar 90% av våra pass ihop) och hon är helt fantastisk! Vi hade skitkul ihop och tiden sprang iväg.

Nu blir det en lugn kväll. Kollar på "Min Hemlighet" på tv3. Riktigt intressant. Sen blir det avsnitt två av Twin Peaks innan sängen. Imorgon väntar ännu ett jobbpass.
 

Läkarbesök + Shopping

Besöket hos läkaren gick skitbra! Allt ser jättefint och har läkt jättebra. Jag frågade även om när jag kan börja träna (det rycker väldigt mycket i träningsnerven). Hon sa att jag kan börjar så smått med promenader i rask takt. Om två veckor kan jag dock börja träna lite mer. Min första tanke: SPINNING!!!

Iallafall, efter besöket gick vi inom Emporia för att shoppa nödvändiga saker till mig. Två bhar och en bikini. Det var nog dem dyraste bharna jag någonsin köpt. Men det är riktigt, riktigt bra kvalité. Man får ju vad man betalar för.