Halsont :(

Jag vaknade med halsont imorse och det har inte blivit bättre. Förvånar mig inte om jag åker på en ordentlig förkylning nu när värmen kommer. Usch. Har varit trött och hängig också. Hoppas jag mår bättre imorgon. Har inte tid att bli dålig. Förhoppningsvis är det bara kortvarigt. 

Nu ska jag kurera mig med te, jordgubbar och halstabletter. Muggen är förresten från 2001 när vi var på semester i Grekland. Tydligen var det coolt att trycka sin egen bild med dålig photoshopbakgrund på en mugg på den tiden, haha. Så jävla ful men jag älskar den. Kanske just för att den är så jävla ful.

Sa någon sällskapssjuk?

Jag har varit på jobbet i fem timmar men katten har fått för sig att det har varit mycket längre. Han är så jäkla sällskapssjuk. Jag får inte ens sitta på toaletten själv. Kaneda ligger i mitt knä och spinner. Knäpp katt!

Solen lyser

Woho! Det verkar som den där sommarvärmen är påväg. Fy fan vad underbart Om det är så att det stämmer så är jag inte ens ledsen över att jag knappt fått någon sömn inatt + vaknat med halsont, Bara den där värmen kommer.
 
Jag ska alldeles strax bege mig till jobbet. Har ett kort pass idag. 8.00 - 13.00. Skulle egentligen jobbat ikväll men flyttade mina timmar pga läkarbesök i eftermiddag. Skönt att man kan flytta på sina timmar så. Tråkigt att behöva ta ledigt liksom.
 
Nä, nu får jag sticka. Hoppas ni får en fin dag