Försenad födelsedagspresent

Haha, alltså jag dör! Ikväll kom Idaa förbi med min födelsedagspresent. Hon är så jäkla sjuk i huvudet och det är därför jag älskar den människan. Jag fick ett gäddgosedjur (flashback till Ullaredresan ♥) och maxitrosor, inkontinentskydd, intimtvål och intimsservetter. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nog för att jag fyllt gammalt, men så gammal är jag väl ändå inte, haha.
I love you Idaa, du kan verkligen det där med presenter ♥
 

FIT 2

Imorgon börjar jag på F2. Jag är väldigt taggad men samtidigt lite rädd för vad jag gett mig in på. Det kommer bli 30 tuffa men väldigt roliga och lärorika dagar. Träningsupplägget ser tufft ut men jag fixar det. Tack och lov så kör jag inte ensam. Josefine (en kollega till Åse som jag har lite kontakt med) börjar också imorgon, och sen på måndag börjar Jenny på C9 och går sen över på F1. Så jag har folk att ventilera med om det känns för tufft och man behöver pepptalk, hihi ♥
Det är dags för mig att planera morgondagen. Iiih, så kul detta ska bli!
 

Ännu mer plugg

Jag kände att det var lika bra att påbörja instuderingsfrågorna till nästa prov som vi ska ha om två veckor. Jag har alltså 24 instuderingsfrågor som handlar om kirurgisk vård, smärta och smärtbehandling, egen vård och vård vid skador och olycksfall. Jag har suttit i över en timme och svarat på de frågorna som handlar om kirurgisk vård. Vi snackar sju frågor som tog över en timme att svara på och som täcker mer än ett och ett halvt A4. Jag får nog börja plugga på detta provet tidigare än två dagar innan det är dags att göra provet..(som jag brukar, haha)