Score

Efter en lång dag på jobbet och en härlig söndagsmiddag hos svärföräldrarna är vi nu hemma och har parkerat våra rumpor i sofforna. Igår sände SVT en spelkonsert som vi tyvärr missade (jobb och Winterfajten) men sån tur är så kan man se den på svtplay. Vi har precis startat den och musiken är ju helt fantastisk. Kolla in den ni också. Sök på Score inne på svtplay. Nu ska vi fortsätta mysa.Winterfajten 2016

Igår hade André sin årliga Winterfajt. Det var hur härligt som helst att komma hem till ett gäng grabbar efter några timmar på jobbet. Det var så härlig stämning och man blev bara så glad. Men vem blir inte glad när man kommer hem till en lägenhet med ca 18 grabbar? Det är ju rena drömmen, haha.
 
Jag hann hem så jag kunde se slutspelen och finalen. I år var finalen mellan André och Sebbe. Det var en väldigt spännande final. Det var t.o.m så vi som kollade satt och var nervösa. Det såg ut som Sebbe skulle ta hem segern i år men på något sätt så vände André det i slutet och vann. Tur för honom, annars hade jag fått byta ut han, haha.
 
När tävlingen var slut så stack en del hem och en del stannade kvar och spelade Street Fighter 4 & 5, F-Zero och lite andra saker. Det var väldigt, väldigt trevligt. Det är så kul att se hur detta eventet uppskattas av så många. Det är en rolig grej min man skapat och haft i så många år nu.
 
 

31/366

God morgon!
 
Efter endas 5 timmar sömn så befinner jag mig nu på jobbet. Jag trodde inte jag skulle vara pigg alls på att gå upp imorse men det gick hur bra som helst, tack och lov. Man kom i säng efter 01 inatt eftersom vi hade gäster fram tills dess någon gång. Tror de gick hem senast 01.30. Men vid 1-tiden gick jag och la mig så jag kunde få i alla fall minst 5 timmar sömn.
 
Som sagt så sitter jag på jobbet. Söndagspassen när man jobbar dag är dem längsta. Då jobbar man 7.00 - 16.30. Så jag har några timmar att spendera här. Men det kommer gå hur bra som helst. Helgpassen brukar vara väldigt bra. Långa men väldigt bra.
 
Ha en fantastiskt söndag!