TRÄNINGSSUGEN

Jag har ett sug efter att träna. Hoppas det sitter i sig hela dagen. Såfall sticker jag dit ikväll. Det enda negativa är att gruppträningen har uppehåll mellan v. 31 – v. 34 (30/7 – 26/8). Det är så himla dåligt. Men en sväng ner till gymmet gör mig gott. Behöver komma igång. Tror jag är lite nere pga brist på träning.
 
 
Jag vill ha tillbaka mitt flyt. Tillbaka lusten. Vägen dit är svår men jag ska nå den.

GE MIG HELG?

Varför är det så tungt att jobba denna veckan? Jag vill ha helg.
 
Fick iallafall en timmes sovmorgon idag. Skönt. Och inatt sov jag för en gång skull bra. Allt som behövdes var att flytta sängen till andra sidan rummet. Jag är fortfarande nöjd över reslutatet av möbleringen igår. Ser så stilrent och snyggt ut. Dock så är alla mina konsoler och spel nerpackade. De får komma upp igen när den nya tvbänken kommer.
 
Nu babblar jag bara en massa. Ska sticka mot jobb nu.
 
 
Åh vad fint det hade suttit med lite semester nu. Sticka utomlands en vecka eller två. Semestern får vänta. 4 veckor kvar. Utomlandsresan får vänta till näsa sommar. Fast i Augusti ska jag iofs till Danmark runt 4 - 5 gånger. Fast ja, det räknar jag direkt inte som utlandet, haha.

THENERDCREW-TAVLA

Efter att ha haft en jävligt kass måndag (mående-mässigt) så har jag fokuserat mig på att göra massor utav grejer. Först så har jag möblerat om och reslutatet blev fantastiskt. Det kommer bli bättre senare i veckan när min nya tvbänk kommer på plats samt två hyllor.
 
En annan sak jag sysslat med idag är att jag klippt ihop en TheNerdCrew-tavla. I love it ♥
 
 
Fan vad jag älskar mitt lilla crew. Mina fina pojkar. Ni är så bra.