Pass 55-56: Bodyattack & Spinning

Vilken härlig start på veckan! Dubbla träningspass. Bodyattack följt av Spinning. Jag trodde jag skulle gråta lite på Spinningen. Fy fan vad slut jag var i benen. Men jag kämpade mig igen, svetten lacka och efteråt kändes det så jäkla härligt! Känslan efter träning är oslagbar. Man mår så sjukt jäkla bra och känner sig stolt!
 
Nu ska jag ta en dusch, käka och sen plugga. Mitt högra öga har börjat "pulsera" en del. Jag googlade på det och tydligen är det tecken på sömnbrist eller stress. Gissa vem som sovit dåligt de två senaste nätterna och är stressad inför provet? Jaaaaaaag!
 
 

Femte spelet avklarat

Årets femte spel klarades igårkväll tillsammans med André. Layers of Fear. Ni som kört PT vet hur jäkla läskigt det är. Tänk er PT på droger så har ni Layers of Fear. Det var så sjukt läskigt och utflippat men jag gillar det skarpt. Man blev rädd många gånger (mycket tack vare dockorna i spelet) (jag är rädd för dockor, sjukt creepy). Man hade på känn när något skulle hända men man visste aldrig vad och det slutade med att man blev skrämd och satt och skratta i panik (konstig reaktion, jag vet).
 
Gillar ni skräckspel så ska ni absolut köra Layers of Fear. Det är inte så långt. Ca tre timmar. Tre timmar av skrik, panik och hjärtattacker. Jag funderar faktiskt själv på en omspelning. Men det är endast för att vi spelade det på Andrés profil istället för min, haha.
 
 

Instuderingsfrågorna är klara

Nu är jag klar med mina instuderingsfrågor. Det gick fortare än jag trodde. När jag väl sätter mig in för något brukar det gå bra men det är själva "starten" som är det svåra. Nu är dem i alla fall klara. Tänkte sticka ner om på jobb senare idag och skriva ut dem.
 
När jag ändå var inne i ett "plugg-mode" så passade jag på att skriva mitt gymnasiearbete också. Det som är så märkligt med denna kursen är att vi inte har haft någon lektion eller föreläsning om hur man ska lägga upp arbetet. Utan vi ska bara skriva ett arbete och sen lämna in. Vi har inte ens fått några riktlinjer. Så jag hoppas att det jag gjort är rätt eller i alla fall på rätt väg. Får ta och skriva ut det och leta upp min lärare på onsdag och se vad hon säger om det. Vi båda är i alla fall överrens om en sak och det är att denna kursen är så sjukt jäkla flummig.
 
Vet ni vad jag precis kom på? Om ca 2 månader ska jag ut på fem veckors praktik på ett sjukhus och om ca 3,5 månad är jag klar med min utbildning. Det är helt sjukt vad fort det gått. SNART. KLAR.