Japanresan: 190 dagar kvar

Vi har nu under kvällen visat mina svärföräldrar upplägget av resan och våra boende. Vi diskuterade även eventuella utflykter. Tokyo Afternoon, Miyajima och Mt Fuji & Hakone Tour är ju tre måsten på resan. De var helnöjda. Så det vi ska göra nu är att höra av oss till Japanspecialisten och ge klartecken.
 
Det ska bli så kul att visa dem Japan. Jag vet knappt vem som är mest taggad av oss, och då vet ni ändå hur sjukt jäkla taggad jag är inför resan BARA 190 DAGAR KVAR!
 
Imorgon kommer ett litet upplägg om våra fem boende. Håll utkik!
 
 
 
 

Trevlig Valborg

Det går knappats att missa att det är Valborg idag. Det kryllar av "vi sitter i parken och super"-bilder på de sociala medierna. Jag har aldrig riktigt förstått mig på det. Vem pallar supa från åtta och hela dagen? Mår dåligt bara jag tänkte på det, men det är väl jag som är gammal
 
Vi firar Valborg hemma hos mina svärföräldrar. Vi kommer vara samlade hela familjen och grilla. Det kommer bli så mysigt. Hoppas ni får en trevlig Valborg!
 
 

4 år för två dagar sen

Idag när jag var på jobbet så kom jag på att min man & jag firar 4 år ihop, för två dagar sen. Hur kan man glömma det? Haha! I vilket fall som så är det de fyra bästa åren i mitt liv