Håkan Bråkan

 
Idag har jag varit hundvakt till den här godingen. Han har charmat byxorna av både mig och André. Vilken underbar hund han är den där Håkan ♥ Han har varit så himla duktig och gosig. Jag är så imponerad över vilken fin vovsing Idaa har fostrat. Han vill vi låna hem fler gånger. Kaneda var dock inte lika imponerad över Håkan som vi var. Han höll koll på varje rörelse Håkan tog från sin kattställning. Så nyfiken var han men han skulle ändå hålla sig på avstånd.

Söndag och jobb

God morgon söndag!
 
Jag började min dag med en 30 minuters promenad innan jobbet. Så himla härligt! Nu befinner jag mig på jobbet och har ett 7 timmars pass framför mig. Inte mig emot då solen lyser och jag jobbar med Emmely. Med andra ord så är det en fantastiskt bra jobbdag. Och efter jobbet ska jag passa världens sötaste Håkan. Det ska bli så himla kul att se hur Kaneda kommer reagera när det kommer in en hund i lägenheten. Hoppas på bra reaktion.
 
 
 

Creepypodden

För ett tag sen hittade jag mordpodden som jag älskade. Sjukt spännande och bra podd som har sommaruppehåll nu. Jag ville dock ha mer, någon annan typ av podd som är intressant och läskig. Igår började jag lyssna på Creepypodden. Jag har hittills lyssnat på 5 avsnitt (lyssnade på de fem första bara igår) och den är så jäkla bra och creepy.
 
Jag rekommenderar den starkt men jag rekommenderar den inte när du är ute på en kvällspromenad ensam och mörkret börja falla. Fy fan vad rädd jag blev när det började bli mörkt. Jag som egentligen hade tänkt promenera ett tag till valde istället att vända hemåt pga att jag blev så uppskrämd av podden, haha.
 
Det jag älskar med denna podden är att historierna är så himla bra, och jag som tror på det övernaturliga osv börjar ju direkt att jaga upp mig själv och börja tänka på vad som skulle kunna hända mig osv. Jag var lite rädd för att somna igårkväll för jag trodde att jag skulle vakna upp hastigt av att en svart skepnad stod bredvid mig (det har hänt förr..) men jag har tack och lov, sovit hur gott som helst inatt och nu vill jag bara lyssna på ännu fler avsnitt.
 
Om ni är sugna på att lyssna på Creepypodden så finns den att hitta på podcaster. Jag rekommenderar starkt att lyssna på första avsnittet som heter "black eyed children". Sjukt obehaglig men så sjukt intressant.