Julmys

Vi tjuvstartar med julmyset här hemma ikväll tillsammans med Eddie och Tom🎅🌲 Vad säger jul mer än glögg, pepparkakor, lussebullar och megaman? 😉 Jag avviker dock lite från deras julmys och fortsätter spela Pokémon Sun 🐹🐭

Mossbylund Spa & Hotell - Part 4

Vi somnade gott i vårt hotellrum och vaknade utvilade runt 8-tiden. En timme senare gick vi ner för att njuta av den fantastiska frukostbuffén (I love frukost buffé). Sen klockan 11 checkade vi ut och körde hem till vår katt och jag fick snällt gå och arbeta då jag hade ett kvällspass, hehe.
 
 
 
 
 
 
 
 
Men det var en väldigt mysig spa-upplevelse tillsammans med min man. Vi båda håller fast vid att vi föredrar Mossbylund framför Ystad pga att det är mindre = mer personlig och mindre folk = man slappnar av lättare. Tack för den här gången Mossbylund. Hoppas vi ses snart igen ♥
 
 

Mossbylund Spa & Hotell - Part 3

Något av det bästa med att bo på spa är deras mat. Det är så hög klass på maten och denna gången var det inget undantag. Både André och jag beställde in Kalv med en massa gott tillbehör och till efterrätt tog jag vit chokladmousse med hjortronsorbet (dör så gott det var) och André valde en mörk chokladkaka med lingonsorbet och marränger (den var också sjukt god.)
 
Tidigare på dagen så lunchade vi på kaféet i spaet och då delade vi på en plocktallrik som var så himla fin. Skulle lätt vilja ha en sån nu, haha.
 
Plocktallriken i spaet (rotfruktschips, korv, ost, gurka och melon)
 
Middagsdejt ♥
 
Förrätt blev bröd
 
Huvudrätt
 
Min efterrätt
 
Andrés efterrätt