Annonser på Tradera

Jag har bestämt mig för att sälja av lite saker här hemma som inte används längre. Tänkte testa lyckan på Tradera. Funkar inte det så åker grejerna ut till pappa så han får sälja det på sin loppis i sommar. Är ni intresserade av tv-spel och anime så är det på min tradera-sida ni ska klicka in på. Alla bud startar på 1 kr och köparen betalar frakten. In och buda med er! Bor ni i närheten så kan vi komma överrens om avhämtning så slipper ni frakten. Så pass snäll är jag faktiskt!
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANNONSERNA!
 
 

Hipp Hipp Hurra

 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det lille Johns födelsedag! Tänk att ett helt år har gått sen den lilla pågen kom till värden.
Idag lyser solen för dig. Grattis lille vän. Idag är det din dag ♥

Promenad i solen

Vilket härligt väder det var idag. Så himla skönt efter gårdagens regn och åsk-oväder. Vi passade självklart på att ta en promenad efter frukosten. Vi gick ner till det nybyggda området som ligger ute vid Aggarp. Vi brukar promenera runt där och kolla på dem nybyggda husen och lägenheterna. Där är så himla fint. Ett riktigt drömområde att bo på. En bit från centrum men ändå gångavstånd och nära till underbara Aggarp.
 
 
Nu blir det påfyllning av mat och sen ska jag hoppa in i duschen. Senare i eftermiddag ska vi iväg på 1års-kalas.