the boy

Nu ikväll såg vi en skräckfilm som kommit upp på netflix idag, the boy. Kortfattat om handlingen: En amerikansk barnflicka får en chock när hon börjar sitt nya jobb hos en brittisk familj. Sonen i familjen är inte som alla andra, han är en docka. När barnflickan gång på gång bryter mot de strikta regler som familjen satt upp, börjar det hända otäcka, oförklarliga saker som får henne att tro att dockan är levande.
 
En film helt i min smak då jag älskar skräckfilmer och hatar dockor (speciellt porslinsdockor). Denna filmen var riktigt bra och hade en härlig twist i slutet. Om ni gillar skräckfilmer så borde ni se den.
 
 
Nu måste jag varva ner med något annat annars kommer jag drömma sjuka drömmar inatt eller få för mig att jag ser saker i mörkret. Det brukar vara det vanligaste efter jag sett skräckfilmer..

besökt mamma + lunchat på mossbylund

Vi var hos mamma i ca 2 timmar och bara satt och snackade och tog det lungt innan vi körde vidare. Vid ett-tiden kom vi till mossbylund för att äta finlunch. André fick sin efterlängtande pannbiff och jag tog en räkmacka (typ världens största räkmacka). Maten var lika god som alltid och vi blev mer än mätta.
 
sallad och bröd serverades innan maten kom ut.
 
det var lika gott som det ser ut, om inte godare.
 
världens största räkmacka. jag hann bli mätt innan jag kom ner till brödet, haha.
 
Nu blir det till att vila middag. Det räcker med att jag är vaken i några få timmar sen är jag helt slut. Trött som bara den. Jag känner mig som världens tråkigaste som behöver vila så mycket + att jag blir väldigt tystlåten när jag är trött. Men förhoppningsvis så tar ingen illa upp av det. Jag måste passa på att vila nu in i det sista, hehe.
 
Ps. glöm inte läsa mammas blogg. hon uppdaterar flitigt. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!

sista dagen i augusti

God morgon!
 
Sista dagen i augusti är kommen. Vi tänkte köra till mamma alldeles strax och hälsa på. Sen tänkte vi köra vidare till Mossbylunds Spa för att äta lunch. Deras mat är fantastisk! Så det är det vi har planerat idag. Vi får passa på att hitta på en massa mysiga saker nu innan Andrés semester tar slut.
 
Men innan vi ska ge oss iväg så ska vi käka en snabb frukost.
 
en gammal bild på mamma som jag gillar skarpt!