Danish Misheard-lyrics

Alltså denna misheard lyrics-videon kan vara något av det roligaste jag sett på länge. Jag och André satt och skratta så tårarna rann när pappa visade den. Den är så satans bra. Fast den kanske bara är rolig när man "förstår" danska. Ni måste lyssna på den, haha. I övrigt är det ju en sjukt bra låt.
 

Veckoplanering

Måndag: Fixa och dona här hemma. Jobba 15.00 - 21.00.
Tisdag: Jobba 7.00 - 13.00. Dejt med mitt hjärta (Stand-up i Malmö).
Onsdag: Jobba 7.00 - 15.15. Fira pappa som fyller 48 år.
Torsdag: Jobba 15.00 - 21.00 (extra pass).
Fredag: Jobba 14.00 - 21.00.
Lördag: Jobba 8.00 - 15.00.
Söndag: Jobba 15.00 - 21.00.
 
Någonstans mellan mina arbetspass ska jag hitta tid till att träna. Tyvärr kan jag inte gå på några gruppträningar denna veckan, men jag ska försöka komma ut på någon powerwalk och komma ner till gymmet. Eventuellt att jag bokar in ett pass med min PT på söndag innan jobbet. Det hade kanske inte varit en sån dum idé.

Bye Iphone, Hello Samsung

 
För ca en vecka sen valde jag att lämna Iphone och skaffa mig en Samsung istället. Jag har länge velat testa en Samsung men inte riktigt vågat då jag inte var nöjd över min Sony Xperia jag hade för något år sen (fördommar om att alla android-telefoner sög). Jag är dock glad att jag vågade byta in min Iphone 6s mot Samsuns S7 Edge. Jag är så fruktansvärt nöjd över mitt byte. Jag älskar verkligen min nya mobil ♥
 
Ps. ni som har iphone och har mig som kontakt, det kan vara så att era sms inte dyker upp eftersom imessage inte stöds av samsungtelefonerna. Så får ni inte svar av mig så beror det på det. Ladda hellre ner whatsapp eller skriv på messanger på facebook om det är något.