Lyxfrukost

Sveriges nationaldag och vi firade den med en riktig lyxfrukost. Jag bakade scones, kokade ägg och gjorde en supergod smoothie på vanilj yoghurt, banan och frysta hallon.


Vid 10-tiden kom Tom hit. Och som den hedersgäst han är så förtjänar han inget annat än det bästa. Båda mina grabbar var väldigt nöjda med frukosten, hehe.

Nu ska jag strax iväg och jobba, 11.30 - 15.00. 

Sjödiken-rundan

Jag har varit väldigt trött idag. Kanske inte så konstigt efter helgen men tröttheten idag har varit extremt jobbig. Tack och lov så har jag gjort lite nytta ändå, som tex tvättat, gjort rabarberkräm, handlat och sen så kom jag ut på en promenad efter många om och men.
 
Vädret har varit mysigt idag så jag tvingade ut mig på 1 timmes promenad nere i Sjödiken. Man får passa på att njuta så länge vädret är fint. Det ser ut att bli regn resten av veckan. Nu efteråt känns det väldigt bra. Det enda jag har kvar nu på agenda är att ta en dusch och sen blir resten av kvällen lugn.
 
 

Rabarberkräm

 
Idag gjorde jag ännu mer hemmagjord rabarberkräm. Vi hade en påse kvar i frysen så jag tyckte det var dags att använda den till ännu en sats med kräm. Denna gången blev det mer chunks i krämen vilket jag gillar. Nu får jag bara hoppas på att André också kommer gilla den ♥