Eileen, min Eileen

Mammas lilla charmotroll. Hon har hunnit bli 13 månader (och lite till om man ska vara petig). Det är så kul att följa hennes utveckling från dag till dag. Det är så mycket som händer på så kort tid och det är så häftigt!
 
💛 Hon har inte börjat gå än men hon kan ta sig runt om hon håller i t.ex soffa, bord, sin gåvagn eller i våra händer. Nu ska hon bara våga ta steget att släppa och börja gå själv. Hon är så himla duktig med sin gåvagn. Tar eget intiativ till att gå med den, vilket hon inte gjort innan.
 
💚 Hon pekar på allt och frågar "va é dé" eller "titta dä". Så himla gulligt. 
 
💜Hon börjar prata mer och mer och jag smälter varje gång. Väldigt ofta när hon vaknar på morgonen eller efter hon vilat så ställer hon sig upp i sin spjälsängen och säger maaammaa. Det kommer jag nog aldrig tröttna på 😍 Hon kan även säga andra grejer som pappa, mormor, boll, kitty (hello kitty), hej, hejdå och någon enstaka gång har hon sagt tack.
 
💛 När hon sätter sig på tvären (typ vid matning och vid blöjbyten haha) så blir hon samarbetsvillig när man sjunger för henne. Favoriterna just nu är klappa händer och baka liten kaka. Där följer hon även med i rörelserna. Charmigt som tusan och skönt när det funkar och matning samt blöjbyte går bra utan några bråk, haha.
 
💚 Hon börjar intresserar sig mer och mer för barnprogram. Förr var det alltid babblarna eller barnkammarbandet (musik) men nu funkar Hello Kitty, Biet Maja och ibland räcker det att ha igång tvn på typ barnkanalen eller något liknande. Dock är hon inte så intresserad av det så hon väljer det framför sina leksaker. Vi kan ha tvn igång men hon väljer ändå att sitta och leka med sina leksaker. Duktig tjej 💖
 
💜 Hon älskar att dansa. Sätter man på musik så gungar rumpan på den lilla godingen. Favoritlåten just nu är "babyshark do do do do do do do". Sen älskar hon tack och lov min träningslista på spotify också. Så den går varmt där hemma och så fort där är en låt som är lite extra bra så börjar hon gunga och dansa.
 
 
 
Detta här väl en kort uppdatering på läget just nu. Hon lär sig mer och mer för varje dag och upptäcker nya saker att göra, leka med eller klättra upp för. Som sagt, hon är väldigt busig, men denna åldern/perioden hon är i nu är helt fantastisk. Det är så kul att vara med henne för hon är så knäpp och rolig. Mammas stolthet 💖

Kommentera här: