vår helg

Det börjar bli lite av en standard att bloggen glöms bort under helgen. Vår helg har varit fantastiskt bra, mysig och väldigt trevlig. Här nedanför kommer en sammanfattning.
 
Lördag
 
Jag och Eileen mötte upp mamma och Cethryne vid 12-tiden inne på Valen i Trelleborg för lite shopping. Eileen fick en massa fina kläder av mamma och även en tröja av mig. Jag passade även på att unna mig själv en ny tröja och en klocka. Där fanns en del kläder jag ville ha, men känner att det inte är lönt att köpa för mycket nytt. Jag vill ju ner till min vikt innan graviditeten först. Jag skyndar långsamt, haha.
 
Enhörningbyxorna och hängselbyxdressen fick Eileen av sin mormor.
Tröjan köpte jag till henne. Jag kunde bara inte låta bli.
 
Strumpor i en större storlek och dregglisar fick hon också av sin mormor.
 
På vägen hem från Trelleborg så hämtade vi upp Sebbe. André höll i sin årliga winterfajt = 10 pågar som slåss om titlen som årets winterfajt. Jag brukar egentligen inte vara hemma när den hålls, men eftersom vi har Eileen och hon sover bäst i sin säng så blev vi hemma i år. Jag satt uppe på ovanvåningen och kollade på Melodifestivalen. Jag hejade stenhårt på Edward Blom men tyvärr gick han inte vidare, haha.
 
Igår unnade jag mig både choklad och linschips. Jag hade även köpt lösgodis men tyckte inte det var så värst gott så det fick pågarna ha där nere istället. Jag drack även lite läsk när jag lunchade med mamma och Cethryne, men jag tyckte heller inte det var gott, så det blev Noa och vatten på kvällen.
 
Efter Melodifestivalen var slut så joinade jag pågarna där nere. Herregud vad skrattmusklerna fick jobba. De är så jäkla härliga vart enda en av dem. Jag skrattade så tårarna rann, haha. Det var även kul att se hur alla spela. Dem jag tippade på skulle komma i topp kom inte alls i topp (Tompa och Johan, vad hände..?). Vinnaren för detta året blev iallafall Sebbe, och med all rätt. Han var grym och jäkligt kaxig mot dem andra, haha.
 
Gruppbild på alla pågar (minus Holm). 
 
Vid midnatt skjussade jag hem Sebbe eftersom bussarna slutat gå och sen var det raka vägen hem och slänga sig i sängen. Det var en mycket som hände under lördagen, men det var fantastiskt roligt.
 
Söndag
 
Idag vaknade vi till detta:
 
Snö.
 
Blev ganska så paff när jag såg all snö. För det snöade inget alls igår när jag körde hem Sebbe. Det blev dock en väldigt härlig dag men både snö och sol. Vi kom ut på en promenad efter frukosten. Det blev ingen lång eftersom det var så förbaskat kallt, men det var ändå skönt att komma ut i den friska luften.
 
Eileen fick även inviga lite av sina nya kläder. Så himla söt så jag smälter:
 
 
Annars har vår söndag varit ganska så lugn. Vi har städat efter gårdagen, vilat en massa (hela familjen har varit trött haha). Jocke kom över på middag och då passade vi även på att testa ny mat för Eileen. Sist jag var på Ica så köpte jag tre olika burkar. Idag testade vi majs och sötpotatis. Det fick godkänt av fröken:
 
Vi är sjukt dåliga på att använda haklapp. Så hennes fina kläder blev nerkladdade, haha.
 
Nu sitter André och Jocke och spelar lite på switchen. Eileen tittar självklart på. Det är väldigt intressant att se vad pappa och farbror håller på med. Blir det en speltjej av henne tro..?
 
Så gulligt
 
Jag har precis badat Eileen och tagit på henne sin pyjamas. Snart är det dags för sista måltiden innan hon ska nattas. När hon har somnat så ska jag nog lägga mig i ett bad. Jag längtar efter ett varmt och avkopplande bad.

Kommentera här: