måndagsfeeling

Eileen vaknade tidigare än vad hon brukar idag. Redan innan klockan sju. Så det blev en tidig start på denna veckan, men vi har fått mycket gjort. Vi har b.la lekt på lekmattan i vardagsrummet. Eileen fick ligga där naken och röra sig fritt (skönt och lättare utan blöjan). Det slutade dock med att jag var tvungen att tvätta upp mattan eftersom hon kissade ner den två gånger, haha. 
 
Efter hon sovit middag och ätit lite lunch så tog vi på oss kläder för en promenad i det kalla men soliga vintervädret. Det har varit minusgrader nu i 2-3 dagar, men det är så friskt och skönt att komma ut. Det slutade med en promenad på 40 minuter och en utvilad tjej (hon somnade i vagnen).
 
 
Eftersom solen var så härlig idag så bestämde jag mig för att Eileen skulle lysa ikapp med solen. Så idag är hon klädd i gult. Hennes nya kläder som kom förra veckan. De är köpta på Lindex ♥
 
Lika glad som alltid ♥
 
Under dagen har jag även hunnit tvätta tre maskiner med tvätt. Den fjärde ska startas alldeles strax. Vi har också hunnit med att läsa lite pixiböcker inne i Eileens rum. Det gillade hon väldigt mycket. Hon snackade, skrattade och kollade på bilderna med stora ögon. Det tog tydligen på krafterna för nu sover hon gott i sin säng. Jag funderar på att vila jag också. Man får passa på de få tillfällena man får, hehe.

Kommentera här: