a new week

God morgon!
 
Det blev ingen uppdatering igår. Jag njöt av att få spendera tid med familjen, städade lite, tvättade och hade pappa på besök. Sen jobbade jag 15 - 21 och var inte hemma igen förrän vid 22-tiden = ganska så trött. Jag låg t.o.m och slumrade till på soffan när jag kom hem. Och 23.30 såg jag på klockan sist sen somnade jag för natten, haha.
#tiredworkingmon
 
Nu har jag iallafall två lediga dagar innan det är dags för jobb igen. Och jag startade veckan med att få sovmorgon. André är fortfarande hemma från jobbet för att bli 100% frisk från sin förkylning, så han tog Eileen imorse så jag fick sova ut. 7.50 vaknade jag och nu känner man sig full av energi (nåja, snart iallafall, haha).
 
Vi har fortfarande inte köpt rullgardiner så man vaknar när det ljusnar till, och idag vaknade man av att solen tittade in. Det måste jag ändå säga är ett härligt sätt att vakna på.
 
När jag kollade ut från dator/retrorummet så såg jag att det snöat så smått inatt. De har lovat minusgrader hela veckan. Just nu är det -8. Kanske inte så mycket att klaga på, men nere i Skåne känns -8 som typ -16, haha. 

Kommentera här: