besök ute hos morfar

Livet är bra underbart nu. Vi njuter för fullt av vår lilla tjej som redan är 11 dagar gammal ♥
 
Det har varit fullt upp sen vi kom hem från BB. Vi har haft besök och varit iväg och hälsat på folk som vill träffa Eileen (man är inte den populära i familjen längre direkt...). Igår blev det b.la en tur ut till pappa där även min syster och min systerson (som är 10 veckor äldre än Eileen) befann sig. Det var första gången de träffade Eileen (minus pappa som träffade henne förra helgen). Det var en mysig dag ute på gården med en del av familjen samlad. Jag tror även att pappa njöt en del av att ha sina barn och barnbarn på besök.
 
Eileen och morfar (älskar hennes minspel, haha)
 
morfar hade köpt en spjälsäng som barnbarnen kan dela på och vars en mysig filt.
 
första gången hon åkte bil sen hemfärden från ystad. hon sov gott hela vägen ♥
 
Som ni kanske förstår så kommer bloggen nog ändra lite inriktning och handla mycket om familjelivet och allt som hör till. Hoppas ni ändå vill stanna kvar och följa med oss på denna resan. Jag kommer som sagt inte uppdatera lika duktigt som förr men ett inlägg då och då kommer komma upp. Promise!

Kommentarer:

1 lars:

Vilken fin liten flicka Eileen. Vackert namn. Det måste vara härligt för dig nu när allt gick så bra, du fick ju vänta på lillan innan hon kom ut
GATTIS

Svar: Hon har tagit oss med storm <3 Ja det är superhärligt att ha henne hos oss nu. Hon har varit efterlängtad. Skönt att man bara gick över tre dagar. Hade nog inte orkat så mycket mer. Tack så mycket :)
Sarah

2 Isabell Hedberg:

Hon är verkligen så söt!
Grattis till er :D
Hoppas du får en fortsatt fin söndag :)
Kram!

Svar: tack så mycket fina du :D Önskar dig en fin dag och fortsatt fin vecka! kramar
Sarah

3 Hanna:

Åh så gullig liten tjej!

Svar: åh visst är hon underbar, det lilla livet <3
Sarah

Kommentera här: