#nuärmanenriktigsvensson

I söndags var vi på visning på ett nybyggt radhus som ligger nere på området som vi älskar (lite utanför centrum och nära aggarp). Vi båda blev förälskade men kände att vi absolut inte hade en chans att få huset. På kvällen bestämde vi ändå att vi skulle buda på det och se om vi hade turen på vår sida.
 
I måndags ringde mäklaren och sa att hon fått tag på alla spekulanter förutom två. Hon ville få tag på dem för att höra om de ville lägga ett bud eller om dem tackade nej. Så än så länge så ledde vi budgivningen.
 
I tisdags ringde mäklaren och sa att huset var vårt. Vi trodde knappt våra öron när hon sa det. Självklart blev vi superglada och nervösa. Ska vi flytta till hus? Vi som aldrig skulle bo i hus, haha!
 
I onsdags var André nere på möte med sin bankkvinna för att kolla så allt var ok med lånelöftet och räknade på hur mycket det kommer kosta oss osv. Allt såg fint ut och hon var positiv till vårt planerade husköp.
 
I torsdags träffades vi nere hos mäklaren och skrev på papperna. Med andra ord så blev vi husägare igår. Det är helt galet. Vi får nycklarna om 1 månad. Vi kommer alltså fira vår första jul med vår dotter i vårt hus. G A L E T !
 
 
#27dagarkvar

Kommentera här: